Vi ses igen de 1. september 2021

Så gik april måned uden at vi kunne starte banko igen.

Men vi kommer stærkt igen i den nye sæson, der starter den 1. september 2021.

Vel mødt! Vi glæder og til se jer alle igen.

 

Opstart efter sommerferien

Sæson 2020-2021 starter med bankospillet den 2. september 2020 kl. 18.30 med afstand og masser af håndsprit.

Døren åbnes kl. 17.00, og salget starter straks derefter. Kom i god tid, da ikke alt er som det plejer.

Når vi skal overholde de nødvendige afstandskrav, kan vi højst være 54, fordelt på de tre sale. Hvis der kommer flere, er vi nødt til lukke indgangen.

Vi vil sørge for, at der bliver holdt den nødvendige afstand, og der vil være håndsprit ved indgangen, ved alle salgssteder og ved baren. Der vil blive gjort ekstra rent på toiletterne før åbning og inden pausen.

For at skabe tilstrækkelig ventilation holdes alle døre mellem salene og gangen  åbne under spillet, og der luftes ud fra jagtstuen og havestuen, inden spillet starter og i pausen.

Når spillet er slut, forlader alle salen med god afstand. De der har vundet kødgevinster forlader salen gennem køkkenet, hvor gevinsterne bliver udleveret i mellemgangen.

Der kan være andre nødvendige tiltag, som vil blive meddelt løbende under spillet.

Vi håber på jeres forståelse, så vi kan afvikle spillet på en sikker og forsvarlig måde.

Husk at medlemskortet skal fornys. 

Kom og vær med og få nogle hyggelige timer.

 

Pølsesalg kun til pausen

Forsøget med at kunne få pølser inden spillet ophører, da ordningen stort set ikke har været brugt. Der vil nu kun være pølser i pausen, men de skal betilles og betales, inden spillet går i gang.

Love for Lundby Banko ændret 17. april 2019

Se de ændrede Love

Medlemskort 2019 gælder til 31.7.2020

Som følge af beslutningen om at ændre regnskabsåret til 1. august til 31. juli vil alle medlemskort for 2019 være gældende frem til 31.7.2020

Udbetaling af gevinster fra diverse spil

Alle kontante gevinster over 25 kr. fra diverse spil som lykkeskoen, 21-spil, 3-eren og trimbingo skal afhentes ved hovedkassen/medlemskort

Seneste nyt

På dette sted vil vi fortælle kort om nyheder og ændringer til øvrige sider. Eventuelle ændringer vil samtidig være beskrevet mere uddybende på den side, de vedrører.

Nyhed fra og med 2016

Medlemmer, der anbefaler et medlem, som ikke tidligere har været medlem af Lundby Banko, bliver belønnet og får en flaske snaps eller en æske chokokade, når det nye medlem har været til banko tre gange.

Anbefal gerne flere.

Jo flere spillere vi er, jo sjovere er det.