Vi spiller hver anden onsdag i lige uger

Velkommen til bankospil i Lundby. Her fortælles i store træk, hvorledes bankospillet vil forløbe.

Medlemskab

Man skal være medlem for at kunne deltage. Ved indmeldelse bedes oplyst navn, adresse m.v. Herved har vi mulighed for at komme i kontakt med vores medlemmer, hvis der skulle blive behov for det. Medlemskort koster 20 kr. 

Medlemsskab tegnes ved at sende navn, adresse, telefonnummer og evt. tidligere medlemsnummer til email@lundbybanko.dk eller telefon 40 43 76 35 senest mandag, så ligger medlemskortet klar til betaling og afhentning onsdag. 

Dørene åbneskl. 16.00, men salget begynder først kl. 17.15 og lukker igen kl. 18.15 og vi starter med opstartsspil kl. 18.30. Vi er færdige ca. kl. 21.30.

Inden spillet

Inden spillet begynder, sælges kontrolkuponer til det antal plader, der skal spilles på. En kontrolkupon pr. spiller. Der spilles 19 spil på 1 række og på pladen fuld på almindelige plader.

Ud over kontrolkuponer til de ordinære spil sælges opstartsspil, pausespil, slutspil og superbanko. Desuden sælges diverse spil, lotteri samt øl/vand, kaffe/te og sandwich/ franskbrød. Pølser med brød kan bestilles til pausen. Se bagsiden. Egne mad- og drikkevarer må ikke medbringes.

Plader

Indtil videre spilles de ordinære spil på papirplader. Der vil være ark med 6, 4, 3 og 2 sammenhængende plader. Kun plader, der er forsynet med en lille ”bankomand”, kan bruges.

I må gerne tage pladerne med hjem og bruge dem igen næste gang.

Affald

Affald bedes samlet i de poser, der er lagt frem på bordene. Når spillet er slut, bedes I tage poserne med og lægge dem i affaldssækkene ved udgangen.

Kontrolkuponer

Disse skal ligge synligt fremme sammen med medlemskortet.

Der trækkes 2 kontrolkuponer. Gevinsterne er 6 gratis plader til næste gang spilleren kommer.

Lykkenummer

Hver spilledag trækkes to lykkenumre, der er gældende i de ordinære spil før hhv. efter pausen. Gevinst for banko på et lykkenummer er 50 kr. som lægges oven i gevinsten.

Banko på 10 numre eller derunder

Banko på 1 række på 10 opråbte numre eller derunder, giver oven i gevinsten mindst 25 kr. afhængig af puljens størrelse. Der lægges 25 kr. i puljen på hver spilledag.

Opstartspil

Der spilles på 1, 2 og 3 rækker. Gevinsterne er 100 kr. på 1 række, 200 kr. på 2 rækker og 300 kr. på 3 rækker.

Ved dobbeltbanko deles gevinsterne.

Ordinære spil 1 – 9

Gevinsterne er kødpakker på 1 række og kødpakker eller 150 kr. på pladen fuld.

Ved dobbeltbanko på kødgevinster trækkes lod. Taberen får 75 kr. på 1 række og 150 kr. på pladen fuld. Ved dobbeltbanko på pengegevinster i de ordinære spil er der fuld gevinst til alle med banko.

Pause ca. 20 minutter

Der sælges øl/vand, kaffe/te, pølser med brød og sandwich/franskbrød. 

Lotteriet trækkes

Pausespil

Der spilles på 1, 2 og 3 rækker. Gevinsterne er 200 kr. på 1 række, 300 kr. på 2 rækker og 500 kr. på 3 rækker.

Ved dobbeltbanko deles gevinsterne.

Ordinært spil 10-19

Gevinsterne er kødpakker på 1 række og kødpakker eller 150 kr. på pladen fuld.

Ved dobbeltbanko på kødgevinster trækkes lod. Taberen får 75 kr. på 1 række og 150 kr. på pladen fuld. Ved dobbeltbanko på pengegevinster i de ordinære spil er der fuld gevinst til alle med banko. 

Super banko

Samtlige bankonumre krydses af på super bankoen. Der er gevinst på 1, 2 og 3 rækker. Gevinsterne er 100 kr. på 1 række og 200 kr. på 2 rækker. Gevinsten på 3 rækker, der afhænger af puljestørrelsen, oplyses på dagen.

Ved dobbeltbanko deles gevinsterne.

Slutspil

Der spilles pladen fuld. Gevinsten er 300 kr.

Ved dobbeltbanko deles gevinsten.

Kødgevinster udleveres ved udgangen efter spillet

Seneste kommentarer

Del siden